BestPrice.gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Αμπελώνες Γκανή Κρασί Arx Ροζέ Ξηρό 750ml

Αμπελώνες Γκανή Κρασί Arx Ροζέ Ξηρό 750ml
Αμπελώνες Γκανή Κρασί Arx Ροζέ Ξηρό 750ml
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός καταστήματος: 1742
8,93€
Τιμή με ΦΠΑ: 7,20€
Καλάθι

ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΉ ΣΎΝΘΕΣΗ: Cabernet Sauvignon 80% | Ροδίτης 20%
ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ: Ροζέ Ξηρός Βιολογικός & Vegan Οίνος, Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Φθιώτιδα
ΑΜΠΕΛΏΝΕΣ: Ηλικία πρέμνων 20 χρόνια, φυτεμένα σε αργιλοπηλώδη εδάφη μέσης σύστασης, αλκαλικά
προς όξινα, με πετρώδες υπέδαφος. Το οικοσύστημα εξελίσσεται βασιζόμενο αποκλειστικά στις αρχές
της Βιολογικής Γεωργίας (πιστοποίηση TUV HELLAS)
ΣΤΡΕΜΜΑΤΙΚΉ ΑΠΌΔΟΣΗ: 0,95 tn/στρέμμα
ΠΕΡΊΟΔΟΣ ΤΡΎΓΟΥ: 1-5 Σεπτεμβρίου
ΩΡΊΜΑΝΣΗ: 2-3 μήνες περιοδικό “batonnage” ελαφρών οινολασπών σε ανοξείδωτες δεξαμενές
ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΠΑΛΑΊΩΣΗΣ: 3 χρόνια
ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΊΑ: Αλκοολικός βαθμός 12,8% by vol., υπολειμματικά σάκχαρα 1,2 g/l, ολική οξύτητα
5,6 g/l τρυγικού οξέος, pH 3,35

ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΉ ΠΡΟΣΈΓΓΙΣΗ: Για λόγους διατήρησης του αρωματικού δυναμικού, της φυσικής οξύτη-
τας της πρώτης ύλης αλλά και αποφυγής υψηλής εκχύλισης χρωστικών ουσιών, ο τρύγος προγραμμα-
τίζεται στα πρώτα στάδια ολοκλήρωσης της τεχνολογικής ωρίμανσης. Δεν εφαρμόζεται προζυμωτική

εκχύλιση σε καμία από τις δύο ποικιλίες. Ήπιας παρέμβασης χαρακτηρίζεται όλη η οινοποιητική διαδι-
κασία με χαμηλά θειώδη, μη χρήση σκευασμάτων ζωικής προέλευσης, ενζύμων, καθώς και σκευασμάτων

προερχόμενων από κύτταρα ζυμών

ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ: Ανοιχτό ροζ χρώμα με "saumon" ανταύγειες. Το αρωματικό μπουκέ-
το κυριαρχείται από φρούτα όπως κεράσια, φραγκοστάφυλα, σμέουρα. Η στρόγγυλη και λιπαρή δομή του

Ροδίτη κρύβει όμορφα το νεύρο του Cabernet S., και το σύνολο διαθέτει αναζωγωονητική τραγανότητα
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΣΕΡΒΙΡΊΣΜΑΤΟΣ: 9-11°C
ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΟΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟΊ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΊ: Πίτσα, bbq, μικρά ψάρια στο τηγάνι, αστακομακαρονάδα,
Ασιατικά πιάτα με γλυκόξινες σάλτες, ζυμαρικά, sushiΠΟΙΚΙΛΙΑΚΉ ΣΎΝΘΕΣΗ: Cabernet Sauvignon 80% | Ροδίτης 20%
ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ: Ροζέ Ξηρός Βιολογικός & Vegan Οίνος, Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Φθιώτιδα
ΑΜΠΕΛΏΝΕΣ: Ηλικία πρέμνων 20 χρόνια, φυτεμένα σε αργιλοπηλώδη εδάφη μέσης σύστασης, αλκαλικά
προς όξινα, με πετρώδες υπέδαφος. Το οικοσύστημα εξελίσσεται βασιζόμενο αποκλειστικά στις αρχές
της Βιολογικής Γεωργίας (πιστοποίηση TUV HELLAS)
ΣΤΡΕΜΜΑΤΙΚΉ ΑΠΌΔΟΣΗ: 0,95 tn/στρέμμα
ΠΕΡΊΟΔΟΣ ΤΡΎΓΟΥ: 1-5 Σεπτεμβρίου
ΩΡΊΜΑΝΣΗ: 2-3 μήνες περιοδικό “batonnage” ελαφρών οινολασπών σε ανοξείδωτες δεξαμενές
ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΠΑΛΑΊΩΣΗΣ: 3 χρόνια
ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΊΑ: Αλκοολικός βαθμός 12,8% by vol., υπολειμματικά σάκχαρα 1,2 g/l, ολική οξύτητα
5,6 g/l τρυγικού οξέος, pH 3,35

ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΉ ΠΡΟΣΈΓΓΙΣΗ: Για λόγους διατήρησης του αρωματικού δυναμικού, της φυσικής οξύτη-
τας της πρώτης ύλης αλλά και αποφυγής υψηλής εκχύλισης χρωστικών ουσιών, ο τρύγος προγραμμα-
τίζεται στα πρώτα στάδια ολοκλήρωσης της τεχνολογικής ωρίμανσης. Δεν εφαρμόζεται προζυμωτική

εκχύλιση σε καμία από τις δύο ποικιλίες. Ήπιας παρέμβασης χαρακτηρίζεται όλη η οινοποιητική διαδι-
κασία με χαμηλά θειώδη, μη χρήση σκευασμάτων ζωικής προέλευσης, ενζύμων, καθώς και σκευασμάτων

προερχόμενων από κύτταρα ζυμών

ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ: Ανοιχτό ροζ χρώμα με "saumon" ανταύγειες. Το αρωματικό μπουκέ-
το κυριαρχείται από φρούτα όπως κεράσια, φραγκοστάφυλα, σμέουρα. Η στρόγγυλη και λιπαρή δομή του

Ροδίτη κρύβει όμορφα το νεύρο του Cabernet S., και το σύνολο διαθέτει αναζωγωονητική τραγανότητα
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΣΕΡΒΙΡΊΣΜΑΤΟΣ: 9-11°C
ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΟΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟΊ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΊ: Πίτσα, bbq, μικρά ψάρια στο τηγάνι, αστακομακαρονάδα,
Ασιατικά πιάτα με γλυκόξινες σάλτες, ζυμαρικά, sushi

Πολιτική Cookies
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί βασικά cookies για τη γρηγορότερη περιήγηση στη σελίδα.