Οινοποίηση: 5 ημέρες
κρυοεκχύλιση συμπαραμονή στέμφυλων με το χυμό για 17μέρες, με τέσσερις
ανακυκλοφορίες την ημέρα. Παλαίωση 12μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια 30%
καινούρια, 30% δεύτερης χρήσης και 30% τρίτης χρήσης, 6 μήνες παλαίωση
στην φιάλη στο οινοποιείο.Οργανοληπτικά Χαρακτ..
Το κόκκινο κρασί της ετικέτας Κτήμα Παλυβού είναι ξηρό με αρώματα
μαύρων φρούτων, κέδρου και μπαχαρικών και χαρακτηρίζεται για το πυκνό,
σχεδόν αδιαπέραστο πορφυρό χρώμα του. Στο στόμα είναι πυκνό στη δομή και
στιβαρό, με σφιχτές τανίνες και υψηλή οξύτητα. Η πλούσια γεύση και η
υψηλή περιεκτ..
Καλλιέργεια: Αργός τρύγος 1 μήνα μετά την θεωρητική ωρίμανση του.Οινοποίηση: Κρυοεκχύλιση 3 ημέρες στους 8 ℃, συμπαραμονή στεμφύλων με το χυμό για 1 μήνα με συχνές ανακυκλοφορίες.Παλαίωση: 12 μήνες σε καινούρια δρύινα Γαλλικά βαρέλια και 6-8 μήνες στη φιάλη.Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:&nb..
Το κόκκινο κρασί της ετικέτας Κτήμα Παλυβού είναι ξηρό και
λατρεύεται για τις έντονες γεύσεις μαύρου κερασιού, τις ελαστικές
τανίνες και το φινίρισμα σοκολάτας. Η ποικιλία Merlot ταιριάζει με μια
μεγάλη ποικιλία φαγητών, απο ελαφριά κρεατικά όπως χοιρινό και κοτόπουλο
με διάφορες σάλτσες, bu..
Καλλιέργεια: Γίνεται με τις αρχές βιοδυναμικής καλλιέργειας.Οινοποίηση: Το
Cabernet Sauvignon και το Syrah παλαιώνονται 12 μήνες σε καινούρια
βαρέλια ακακίας 225lt και μετά γίνεται το blend με το Αγιωργήτικο της
επόμενης χρονιάς και παλαιώνονται ακόμη 12 μήνες σε καινούρια γαλλ..