BestPrice.gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Αμπελώνες Γκανή Κρασί Τέσσερις Πύλες Cabernet Sauvignon Ερυθρό Ξηρό 750ml

Αμπελώνες Γκανή Κρασί Τέσσερις Πύλες Cabernet Sauvignon Ερυθρό Ξηρό 750ml
Αμπελώνες Γκανή Κρασί Τέσσερις Πύλες Cabernet Sauvignon Ερυθρό Ξηρό 750ml
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός καταστήματος: 1739
16,24€
Τιμή με ΦΠΑ: 13,10€
Καλάθι

ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΉ ΣΎΝΘΕΣΗ: Cabernet sauvignon 100%
ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ: Ερυθρός Ξηρός Βιολογικός & Vegan Οίνος, Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Φθιώτιδα
ΑΜΠΕΛΏΝΕΣ: Ηλικία πρέμνων 18 χρόνια, φυτεμένα σε αργιλοπηλώδη εδάφη μέσης σύστασης, αλκαλικά
προς όξινα, με πετρώδες υπέδαφος. Το οικοσύστημα εξελίσσεται βασιζόμενο αποκλειστικά στις αρχές
της Βιολογικής Γεωργίας (πιστοποίηση TUV HELLAS)
ΣΤΡΕΜΜΑΤΙΚΉ ΑΠΌΔΟΣΗ: 0,8 tn/στρέμμα
ΠΕΡΊΟΔΟΣ ΤΡΎΓΟΥ: 5-10 Σεπτεμβρίου

ΩΡΊΜΑΝΣΗ: Μετά την επιτέλεση της μηλογαλακτικής ζύμωσης σε ανοξείδωτη δεξαμενή το κρασί με-
ταγγίζεται σε βαρέλια δρυός 225 λίτρων 1ης, 2ης & 3ης χρήσης. Η παραμονή του σε αυτά κυμαίνεται από

10-12 μήνες και ακολουθεί αναγωγικού τύπου παλαίωση στη φιάλη για 6-8 μήνες
ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΠΑΛΑΊΩΣΗΣ: 10 χρόνια
ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΊΑ: Αλκοολικός βαθμός 14,6% by vol., υπολειμματικά σάκχαρα 1,6 g/l, ολική οξύτητα
6,0 g/l τρυγικού οξέος, pH 3,59
ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΉ ΠΡΟΣΈΓΓΙΣΗ: Πρόκειται για περίπτωση κρασιού που ο οινοποιός δεν χρειάζεται να
χαράξει κάποια ιδιαίτερη στρατηγική, μιας και η ποικιλία ωριμάζει εξαιρετικά στο μικροκλίμα και τα
εδάφη της περιοχής. Η ποιότητα της πρώτης ύλης επιτρέπει την μεταζυμωτική εκχύλιση 7 ημερών.
Σημαντικό μέλημα για το συγκεκριμένο κρασί αποτελεί η σωστή επιλογή ξυλείας που θα αναδείξει τους
επιθυμητούς χαρακτήρες. Ήπιας παρέμβασης χαρακτηρίζεται όλη η οινοποιητική διαδικασία με χαμηλά
θειώδη, μη χρήση σκευασμάτων ζωικής προέλευσης, ενζύμων, καθώς και σκευασμάτων προερχόμενων
από κύτταρα ζυμών
ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ: Πυκνό βαθύ κόκκινο χρώμα. Πλούτος φρούτων στη μύτη όπως

βύσσινο, κεράσι, βατόμουρο, πάνω σε φόντο πιπεριού, ευκαλύπτου και ψημένου ψωμιού. Στο στόμα κυ-
ριαρχεί ο σαρκώδης σχεδόν μασητός όγκος, χωρίς όμως να υπολείπεται σε φινετσάτο αέρα. Η επίγευση

είναι βελούδινη και μεγάλης διάρκειας
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΣΕΡΒΙΡΊΣΜΑΤΟΣ: 16-18°C
ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΟΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟΊ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΊ: αρνί στο φούρνο με πατάτες, μοσχάρι με σάλτσα κρασιού
και μίγμα πιπεριών, rib eye, T-bone steak

Πολιτική Cookies
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί βασικά cookies για τη γρηγορότερη περιήγηση στη σελίδα.